Tätä peliä voidaan pelata: Vera & John

Baccarat Pro Series NetEntertainment (NetEnt) on osa NetEntertainments Pro Series. NetEnt Pro Series, joka tunnetaan myös NetEnt Professional Series, on sarjan laadukas pöytä pelejä ylellinen, tyylikäs ja tyylikäs tunnelma. Tässä sarjassa löytyy myös pelejä kuten Punto Banco Pro, Hi-Lo Switch Pro och Trey Poker Pro.

Baccarat Pro Series käyttää standardia Baccarat säännöt ja maksaa 09:01 siitä tie veto. Se on eräänlainen mini baccarat, jossa on vain yksi pelaaja (sinä) ja jakaja. NetEnt on ottanut yksinkertaisen eleganssia säännöllisesti Mini Baccarat peli mutta hienostunut se erikoisominaisuuksia, jotta se vielä hauskempaa pelata. Voit muokata kokea sopivaksi taitotason, esimerkiksi lisäämällä tai vähentämällä nopeutta jokaisen käden. On myös sinun joka äänitehosteet ja viestejä haluat olla käytössä – yksinkertaisesti poistaa loput.

Baccarat Pro-sarja on pelattu kahdeksan 52-korttipakkoja. Voit sijoittaa yhden vedon tai yhdistelmä vetoja, se kaikki on sinun. Pelikokemus on hyvin realistinen, jossa taitavasti tehdyt animaatiot, jotka saavat pienimmätkin yksityiskohdat aivan oikeassa. Pelin historia voidaan aina helposti katsella historiaa ruutu.